Sjov til ungdommen

Som ung elskede jeg balloner, hvis familien skulle ud og spise på diverse restauranter. Det var specielt, når familien skulle på Bones, hvor ballonen ikke blot var vandalegetøj, men de var faktisk var et element af oplevelsen hos Bones. Hos Bones kunne man få fantastiske bøffer, og som noget af det bedste kunne vi få lov til at beholde ballonen, som man modtog når jeg ankom til spisestedet. Når jeg sad i sin stol kunne vi kigge på loftet som var dækket af balloons over det hele, hvilket gjorde stemningen fantastisk. balloons er noget af det sejeste fra min unge dage, og balloons magic optræder mange gange i løbet af vores liv, og balloons magic er stadig en del af nogle af mine fejringer.  

Magic Balloons kan for mig være mange forskellige objekter. Man har eksempelvis vandballoner som udendørs legetøj hver eneste sommer, hvor vandkampe med vennerne og andre bekendte var en fast tradition. Her producerede vi så mange balloons magic vi på nogen måde kunne, så jeg med mit udendørs legetøj kunne lave de sjoveste sommertider sammen med vores brødre. Som et element af vores tradition, fandt jeg ud af, at jeg kunne skaffe produkter der kan hjælpe kunderne med hurtigt at lave mange vandballoner på en gang, så man bare kan igangsætte den den sjove del af processen. balloons magic er stadig underholdende udendørs legetøj selv når man nu er blevet ældre. Faktisk er udendørs legetøj generelt stadig ufattelig underholdende, specielt hvis der her i foråret skal holdes begivenheder, hvor vi kan sammensætte det danske vejr, ballonen og øl, og derigennem gør dine fester det yderligere underholdende.  

Balloons til alle arrangementer 

Ballonen har ikke brug for nødvendigvis at være relateret til vandlegetøj. Balloons magic er fantastiske til festlige begivenheder, såsom til familiefester. Vi vil normalt at skaffe os ofte masser af en flere forskellige magic ballons, hvis det er mig, som har ansvar som værtskab for de sociale arrangementer. Mine bekendte er typisk virkelig begejstret med den stemning, som vi formår at skabe med magic ballons. De kræver selvfølgelig en del tid, hvis jeg selv skal lave alle disse balloons alene. Men jeg har hørt, at man uden problemer kan købe disse cool balloons, hvor du faktisk kan lave mange på en gang, og derved sparer en masse tid i processen!  

Vi tror, at vores dybe glæde for magic ballons stammer fra jeres unge dage, hvor dine forældre for det meste gjorde stor brug af balloons, som del af fejringen af os. Ballonen blev brugt til at pynte lejligheden, så de fleste af gæster seriøst fik lukket deres øjne op, når de kom ind ad døren til arrangementet. Tilfældigvis er jeg et barn af sommeren, og Magic Balloons har også tit været en del af vores lege til min begivenhed. Der blev derfor altid anskaffet vandballoner ind til den spændende kamp, hvor vores vandlegetøj blev en kæmpe succes blandt vores bekendte, som begejstret deltog i vandkampen i varmen. Jeg købte  vandballoner gennem en side, hvor jeg bestilte sindssygt mange balloons til festen. Så virkelig mange vandballoner at vi endda havde til flere dage efter, hvor venner fra hele vejen kunne komme og deltage i en kæmpe vandkrigleg.