Rebild Kommune, beliggende i hjertet af Nordjylland, er kendt for sin naturskønne skove, rige kulturarv og et stærkt lokalsamfund. Kommunen har de seneste år gennemgået betydelige forbedringer og udviklinger, som har styrket dens appel som både bolig- og turistmål.

Udvikling i Infrastruktur

En af de mest markante nyheder i Rebild er fordoblingen af antallet af ladepunkter til elbiler i Region Nordjylland, hvor Rebild har været en væsentlig aktør. Dette initiativ er en del af en større bæredygtig strategi, som kommunen har implementeret for at reducere CO2-udledninger og fremme grøn transport.

Kultur og Fællesskab

Rebild byder på en række kulturelle arrangementer, der tiltrækker både lokale og besøgende. Et fremtrædende eksempel er de populære fredagskoncerter i Øster Hurup, som trækker store folkemængder og skaber liv og glæde i området. Disse koncerter er med til at styrke fællesskabet og fremme lokalt engagement.

Grøn Koncert og Lokale Kunstnere

Grøn Koncert er en årlig begivenhed, som tiltrækker tusindvis af musikelskere til Rebild. Med en blanding af nationale og lokale kunstnere tilbyder koncerten en platform for musikalsk udveksling og underholdning. Denne type arrangementer er med til at sætte Rebild på landkortet som en kulturel destination.

Sociale Initiativer

En ny undersøgelse viser, at hver tredje indbygger i Rebild dropper alkohol, hvilket indikerer en voksende sundhedsbølge i kommunen. Dette initiativ har været støttet af lokale kampagner, der fremmer en sund livsstil og fællesskabets velbefindende.

Rebild Kommune fortsætter med at vise vejen fremad med bæredygtige og kulturelle initiativer, der ikke kun forbedrer livskvaliteten for dens borgere, men også gør det til et attraktivt sted for besøgende.

Læs mere om Rebildidag

Ofte Stillede Spørgsmål