Har du bopæl eller erhvervsejendom i eller omkring Herlufmagle, så har du mulighed for at få pudset samtlige vinduer af den lokale vinduespudser, CL Polering. Vi dækker hele Sjælland og altså også Herlufmagle om omegn.

Kontakt os gerne, hvis du vil have dine vinduer pudset af et meget professionelt og erfarent firma. Vi rykker gerne ud til både små og store opgaver. Om du har en meget lille bolig, eller skal have pudset vinduer i en hel ejendom, det gør ingen forskel for os. Alle kunder er velkomne.

Brug din lokale vinduespudser

Der er flere fordele ved at bruge en lokal vinduespudser. Dels kender han til byen, og dels ligger firmaet lige i nærheden. Det betyder, at du med ret kort varsel kan få pudset dine vinduer, hvis du får brug for det. Det betyder også, at du kan være med til at støtte det lokale erhvervsliv, når du vælger CL Polering.

CL Polerings dygtige medarbejdere

Hos CL Polering møder du et meget kompetent personale. Når du hyrer os til at klare din vinduespudsning eller andre af vores serviceydelser, så vil du ved selvsyn kunne konstatere, at vores personale er meget erfarent og rutineret.

Vores mænd kan i løbet af relativ kort tid forvandle dine halvstøvede vinduer til de smukkeste skinnende blanke ruder, som er en pryd for dit hjem. Efter kort tid kan du igen nemt se både ud og ind gennem ruderne. Det får hele hjemmet til at stråle.

Du kan altid regne med, at vi rykker ud til aftalt tid, og vi efterlader altid din bolig med de smukkest mulige vinduer, som du kan glæde dig over i en lang periode, indtil det er tid til, at vi skal komme på besøg igen.

Vi tilbyder også erhvervsrengøring

Drejer det sig om en hel ejendom, der skal holdes ved lige, så er vi også mænd for at påtage os den opgave. Her kan der være tale om en større vifte af serviceopgaver. Derfor må vi i fællesskab få udarbejdet en skræddersyet aftale om, hvad der skal gøres, og hvornår det skal gøres.

Det skal være til begge parters tilfredshed, at denne aftale kommer i stand. Det er en afgørende faktor i forhold til at have helt rene linjer – bogstaveligt talt.

Kontakt os for en god individuel erhvervs aftale til den bedste pris.

Vores øvrige serviceydelser

CL Polering tilbyder ikke kun vinduespudsning. Vi tilbyder også andre serviceydelser, som du naturligvis også kan lave aftaler med os om at få lavet.

Vi kan tilbyde dig nogle skarpe priser på professionel løsning af følgende ydelser: Facaderens, vask af solcelleanlæg, fliserens, algebehandling og som nævnt den helt store erhvervspakke. Læg dit eget personlige puslespil af serviceydelser, som vi kan løse for dig på bedste vis.

Lav gerne en aftale, der indbefatter flere af vores serviceområder. Du kan få en skræddersyet løsning, der passer som fod i hose til netop din bolig eller din erhvervsejendom.

Med andre ord, så kan du få strikket lige den aftale sammen med CL Polering, som du har behov for. Vores priser er altid yderst fornuftige, vores arbejde er altid yderst veludført og vores service er altid helt i top.

Kontakt os gerne allerede i dag, så får vi snart lavet en attraktiv aftale, som fører til, at dit hjem snart kommer til at fremstå endnu mere smukt og velholdt.