Trænger du af og til, til lidt luft i din økonomi ?

De fleste af os kan have brug for et lille pusterum i økonomien nogle måneder. Det kan være måneder hvor alle regninger rammer på samme tid. Det kan også være uventede regninger der skyld. Måske din fryser blev til en ovn, det kan også være dine sommerdæk kørte på sidste vers. Uanset hvad der må komme af regninger du ikke lige havde set i svinget. Så kan det være rart med et sikkerhedsnet. At skulle tage lån hver gang er nemlig ikke virkelig en god løsning. 

Det at tage et lån er en dyr omgang når man tænker på oprettelse og andre udgifter. Så en afbetalingskonto til dine onlinekøb kan være et bedre alternativ. En konto der kun koster når du bruger den, og dermed er god at have som backup.

Du kan få en konto der samler alle dine online køb

Med en konto fra viabill kan du handle i stort set alle danske onlineshops. Den er nem at bruge og gør at du kan samle køb fra alle shops til en afbetaling. Uanset hvad du skal købe kan du samle det. Om det er frækt lingeri, mad, legetøj, elektronik, møbler ja endda sexlegetøj. Alt kan samles på en afbetaling der samlet afbetales. 

Du kan bruge den stort set i alle shops og du skal ikke virkelig ændre det store. Du handler der hvor du plejer og handler på samme måde. Når du kommer til betaling skal du blot vælge den nye konto. Den sørger så for at beløbet ikke trækkes på din konto. Det samles i en fælles afbetaling, den kan du nu nemmere styre. Du afgører når alt er købt hvor mange bidder afbetalingen skal deles op i. Nu trækkes de små beløb automatisk hver måned og sørger for du ikke drukner i udgifter.