Vil I gerne booste jeres virksomhed og nå ud til endnu flere målgrupper? Så kan os hos TopSupplies hjælpe jer. Vi er eksperter i reklameartikler som er en nem og billig løsning til at markedsføre sin virksomhed på. Ved brug af reklameartikler kan I øge kendskabet til jeres virksomhedsnavn hos omverdenen som på sigt kan skabe mersalg. Dette kan I gøre ved at jeres medarbejdere bærer tøj med logo i dagligdagen eller til møder, messer og andre arrangementer. I kan også benytte jer af reklameartikler som medarbejder- og kundegaver. Det kunne være et lækkert termokrus eller en fed mulepose. Vi har altså alle slags reklameartikler. Alt fra køkkenting til kontorartikler til slik til logo tøj. På den måde kan I være sikre på at finde en løsning hos TopSupplies.

 

Tøj med logo til en hver anledning

At jeres medarbejdere bærer profilbeklædning, vil udelukkende have en positiv effekt på jeres virksomhed. Det vil skabe et sammenhold og god stemning blandt medarbejderne samt vil det øge jeres omsætning. I kan bruge logo tøj alle vegne. Har I en butik er det oplagt at jeres medarbejdere bærer profilbeklædning. Her vil det adskille kunde og medarbejder, som vil skabe overskuelighed for kunden. De vil vide hvem de skal gå til for spørgsmål og vejledning. Derudover udtrykker tøj med logo altid formalitet og professionalitet. Dette har værdi hos mange mennesker og vil derfor skabe et godt ry for jeres virksomhedsnavn. Jeres kunder vil videregive god omtale til deres omgangskreds som kan tiltrække dem til næste gang de skal bruge noget af det I leverer. Udover at bruge profil tøj i butik kan det også bruges når jeres sælgere er ude til møder og messer. Her vil det også skabe overblik for kunden, da de ved hvem de skal gå til for vejledning samt vil det på en messe være klogt at skille sig ud. Her skal I tiltrække flest mulige kunder eller samarbejdspartnere. Det vil derfor have høj værdi at I bærer profil tøj, da det udtrykker en vis formalitet samt vil jeres virksomhedsnavn plante sig i deres hoveder så de husker jer til næste gang.

 

De mange muligheder

Vi har et hav af muligheder inden for tøj med logo. Skjorter, sokker, hoodies, bukser m.m. I skal blot vælge hvilket som passer til jeres formål. Skal I på messe eller står jeres sælgere i butik er en skjorte eller polo oplagt. Den udtrykker seriøsitet og formalitet som har stor værdi hos kunderne. Er I derimod i byggebranchen vil vores arbejdstøj være en oplagt mulighed. Dette kan være bukser, jakker m.m. som kan holde jer varme når I arbejder udenfor. Derudover kan I bruge tøj med logo som gaver til jeres kunder, elever på skoler eller andre modtagere. Her skal I rette artiklen efter modtageren og ikke anledningen. Et eksempel kunne være, hvis I er en efterskole eller gymnasie, at give en hoodie som gave. Denne vil de med sikkerhed bruge og tage med hjem. Den vil derfor blive set af deres omgangskreds og det kan tiltrække deres venner til at gå samme sted. Så tøj med logo kan altså bruges til alle lejligheder.