På siden laanpenge-nu.dk finder man et overblik over forskellige lånemuligheder. Nedenfor følger en anmeldelse af siden.

Sidens opbygning

Det første, man bemærker, er sidens opbygning med masser af firkantet grafik. For hver udbyder er der en række, som består af firkanter med forskellige data. Der er mange udbydere at holde styr på, så der er hårdt brug for den her slags overblik.

For at bevare overblikket er der for hver låneudbyder indsat en rul ned-funktion, så man ved et klik kan se flere detaljer Det er en smart feature, som gør, at siden forbliver overskuelig, men med mulighed for at vælge alle de nødvendige informationer til.

Søg på lån

Hvis man har et lånebeløb, man ønsker at søge på, er der sat en funktion ind, hvor man kan søge på beløb fra 1.000kr op til +350.000kr. Det samme gælder alder hvor man kan søge på den minimumsalder, den enkelte udbyder kræver, at låntager har. Man kan godt undre sig over, hvorfor der ikke er indsat en lignende funktion for de øvrige parametre, så man ligeledes kunne søge på eksempelvis renten.

Ordbog til opslag

Hjemmesiden indeholder også en finansiel ordbog. Denne er nyttig til opslag af ord man ikke kender uden at man behøver at forlade siden – godt tænkt.

Alt i alt giver denne side et fint overblik med mulighed for at se flere detaljer og slå ord op i en finansiel ordbog. Det eneste, der godt kunne mangle, var en funktion til flere søgemuligheder som beskrevet ovenfor.