Det er vigtigt at man føler sig tilpas i løbet af sin arbejdsdag. Der er mange ting vi kan gøre, for at øge vores komfort i vores hverdag. En af de ting som man f.eks. kan gøre, er at benytte en stol der behager både rykken, nakken, benene og bagdelen.

Det er især vigtigt, at din kontorstol er den rette til dig, når du tager i betragtning at bedre velbefindende er associeret med bedre præstation. Hvordan får du så dine arbejdere til at til at føle sig mest tilpas?

Sådan opnår dine arbejdere bedst mulig trivsel på arbejdspladsen

At opnå den bedst mulige trivsel for dine arbejdere er en større diskussion i sig selv. Der er mange ting at tage i betragtning for at dine arbejdere kan få den bedst mulige trivsel.

Der findes både psykologiske såvel som fysiske behov som skal tilfredsstilles. En af faktorerne for psykologisk trivsel kunne f.eks. relatere sig til at arbejderen skal behandles med respekt, og skal anerkendes for deres indsats. Derudover skal arbejdsmiljøet gerne været venligt og opløftende.

Den anden faktor relaterer sig til de fysiske behov som skal tilfredsstilles – her tænker vi f.eks. gode kontorstole.  Det nytter ikke noget, hvis arbejderne ikke sidder behageligt, og føler sig utilpas i deres kontorstole. Dette vil nemlig skabe en utilfreds medarbejder, der ikke præsterer lige så godt. Har du behov for en rigtig god kontorstol, så find den rette kontorstol på Inventarland.dk.

Ergonomiske kontorstole er nogle af de bedste kontorstole

Af gode grunde vælger mange arbejdspladser at benytte ergonomiske kontorstole. På Inventarland kan du finde de billigste og samtidig mest populære ergonomiske kontorstole.

Men hvorfor vælge en ergonomisk kontorstol overfor en anden slags, som f.eks. gaming stole?

Ordet ’ergonomi’ er en betegnelse for videnskaben der undersøger hvorledes mennesket på optimal vis kan føle sig fysisk tilpas på arbejdspladsen. Videnskaben kombinerer flere felter som anatomi and fysiologi, psykologi, ingeniørarbejde og statistik. Disse felter kombineres med intentionen om at benytte teknologi til at optimere komfort og fysisk såvel som psykisk helbred på arbejdspladsen.

Der er en verden til forskel mellem en god ergonomisk kontorstol, og en almindelig træstol – eller en gammel kontorstol. 

Bestiller du et sæt kvalitets ergonomiske kontorstole til din arbejdsplads, kan du være tryk i, at du har gjort dine arbejdere en tjeneste.

Chefstolen til chefens kontor

På Inventarland.dk kan du også finde en selektion af chefstole til forholdsvis billige penge.

Det er ikke en nødvendighed, at chefen skal have en chefstol. Chefen kan lige så vel benytte en ergonomisk kontorstol. Det gode ved en chefstol er, at den besidder en bestemt grad af symbolsk værdi.

M.a.o. er man ikke i tvivl om, at det er chefens- og ikke en af arbejdernes stol. Dette er en af fordelene ved at chefen benytter denne slag stol i modsætning til f.eks. en standard kontorstol.

Chefstolen er æstetisk, og samtidig funktionel. Oftest har chefstolene armlæn og nakkestøtter. Dette er bl.a. med til at sikre at stolen føles behagelig at side i. Denne slags stol er ofte, men ikke altid lavet af ægte læder.