Mange er mere hjemme end normalt, grundet Corona-virus. Hvis du er en af dem, kan det måske være, at du er begyndt at kede dig og blive lidt rastløs over, at du ikke har særlig meget at lave.

Det kan nemlig være svært at finde på ting og sager som du lave og du er måske nået til det punkt hvor du er blevet træt af alle de politisk ukorrekte memes på dit nyhedsfeed, eller er begyndt at tælle antallet af træplanker på dit gulv.

Heldigvis er der masser af tidsfordriv, som du nemt kan lave, så du får udnyttet den ekstra tid, som du endelig har ved hånden, samt så du ikke bliver helt skør. Hvis du leder efter en anden måde at underholde dig selv på, er det nemlig måske tid til at begynde på en ny hobby.

Her får du en række af idéer til, hvad du kan lave.

Lær at spille på et instrument

Du kan bruge din tid på at lære at spille et hvilket som helst instrument. Hvis du ikke kender en, der kan lære dig det, eller ikke ved hvordan du selv skal gribe det med noder an osv., findes der andre muligheder.

Det er nemlig muligt at gå til musik online. Dermed kan din musiklære lære dig det grundlæggende om at spille på eksempelvis klaver, hjemmefra. Alternativt kan du lære at spille på musikinstrumenter via YouTube. YouTube har nemlig en overflod af videoer, så du nemt kan komme i gang med at spille, uanset hvilket instrument du vælger at kaste dig ud i.

Begynd til Hardball

Mangler du at få fyret noget energi af, og synes du, at det med våben er spændende, så køb et pcp luftgevær her, og afprøv hvor fedt det er. Der findes mange forskellige baner rundt omkring i Danmark, hvor du kan gå til den og bruge nogle timer om ugen.

Hvis du ikke selv ejer et våben og ikke har det store kendskab til denne verden, findes der et bredt udvalg af forskellige brands, som opfylder alle behov. Dermed er du sikret det rette udstyr, så du kan komme trygt og sikkert igang. Du finder også et udvalg af hardball gevær her, hvis du ønsker at skabe en mere autentisk krigsstemning.

Begynd at skrive dagbog

Hvis du ikke allerede skriver dagbog, ville lige præcis nu, være et ideelt tidspunkt at begynde. At skrive om dagens begivenheder eller hvad der tynger dit hjerte kan være terapeutisk. Desuden kan du komme tættere på dig selv, og dine følelser. Så grib din yndlings kuglepind og en notesbog, og så er du ellers klar til at skrive løs.

Lær dig selv et nyt sprog

Det kan være at du allerede kan noget gebrokken tysk eller fransk, fra da du gik i skole, men aldrig helt fik tav på sproget. Selvom du måske fortryder, at du ikke fulgte bedre med i timerne, så er dette det perfekte tidspunkt at få indhentet det som du eventuelt mangler. Det kan også være at du måske har mod på at springe ud i et helt nyt sprog, som eksempelvis portugisisk, italiensk eller måske ligefrem mandarin.

Udover at det er fantastisk tidsfordriv at læse op på et sprog, så er der ikke noget federe, end lige at kunne fyre nogle replikker af når du er på ferie, eller at skrive et ekstra sprog på CV’et.

Der findes mange forskellige platforme, hvor du nemt kan lære det, blandt andet via YouTube, Apps, lydbøger og CD’er. Det kan være en god idé at sætte et sprogkursus på, når du alligevel er ude at køre bil, eller måske ændre sproget på din telefon, så det bliver en fast del af din dagligdag.