Det fedeste Herretøj

 
Hos os har vi en lang række af herretøj, der består af alt fra Polo Shirts, T-shirts, og Turtlenecks. Vi gør en dyd ud af kvaliteten, hvorfor BalderClothes’s produkter alle er dansk fremstillet. Hvorfor er vi dermed nemmere kan kontrollere kvaliteten af vores herretøj, så vi er sikker på at du modtager det bedste produkt.  
Hvis du skal beslutte hvad for noget herretøj, som er lige din stil, så kan du nemt se hele vores udvalg gennem billeder, som gør det overskueligt for en at vælge.  
Vi har herretøj i mange numre og mangler du en størrelse, skal man blot kontakte os og så finder vi det til en.  
Turtlenecks er en stor del af hverdagen og derfor er det vigtigt at man kan bruge de farver, som man ønsker. De fleste vil bare have deres herretøj i basale farver, så du snildt kan benytte de tøjdele med hinanden uden at det ser mærkeligt ud.  
 
Vi har stor ekspertise med herretøj og har herved en god ide om hvad, som er moderne og inde i tiden. Her ser vi som altid en kæmpe efterspørgsel på T-shirts, Turtlenecks og Polo Shirts, derfor bræger BalderClothes produktkatalog af herretøj præg af dette og dermed ser man at det er her vores udvalg er størst. Turtlenecks er en perfekt løsning til dig, som vil have en dejlig påklædning, mens man er på job og ønsker at udstå professionel. Det er igennem tiden blevet mere anstændigt at benytte sig af turtlenecks på jobbet. Her er det samtidig en ideel mulighed i vintermånederne, hvor der er mere koldt end resten af tiden.  
Alle herretøjs klædeskabe består normalt af t-shirts, da det er det nødvendige inden for herretøj og det mest benyttede. T-shirts er det traditionelle valg i sommer månederne, hvor der er for varmt at have en stor trøje eller pullover på. Vores T-shirts er med crew neck, v-neck og basic tee snit, så vi har med garanti noget, der er i ens stil.  
BalderClothes har ligeledes et stærkt udvalg af Polo Shirts, hvor vi har vanvittige kollekntion af farver, så man kan lave de farvekombinationer, som man vil have. Polo Shirts er det smarte valg, da de kan bruges i samtlige typer af sociale sammenkomster, da det er den klogeste sammensætning af professionel og afslappet påklædning. Derfor kan du uden problemer tage til møde i banken og stadig begå sig som en ambitiøs person uden at man skal være ukomfortabel i en skjorte eller andet. Polo Shirts kan anvendes i privaten og er samtidig dejlige at have på og føler ej man er lukket til. 
Vores t-shirts starter i, at man vil være afslappet og ønsker at se godt ud. Derfor er BalderClothes turtlenecks noget af det mest forbløffende du kan fremfinde på markedet i komfort.  
Vores herretøj er primært lavet i bomuld, hvorfor du vil finde dejligt stof på sin krop, hvis en for første gang hopper i turtlenecks fra BalderClothes. Har du et unikt ønske fra BalderClothes om t-shirts så henvend dig til os og så får vi skabt det nøjagtigt efter ens ide. 
BalderClothes, dit bedste marked at handle herretøj!