Foråret er her teknisk set allerede, men er det noget, du er forberedt på? Når foråret kommer, så er det som om, der er en helt ny tid på vej.

Det er lysere tider, og det er virkelig noget, vi har brug for lige nu. Her kommer der en række råd til, hvad du kan gøre for at blive klar til foråret!

Gør haven klar

Hvis du har en have eller en altan, så er det altså nu, du skal til at gøre noget ved det. Vil du ikke gerne have, at haven eller altanen er et sted, du kan bruge?

Det skal også være et sted, der er hyggeligt. Det kan derfor være en god idé, hvis du har mulighed for at plante en masse lækkert. Så kan du også hente friske forsyninger ind fra haven, når du skal lave mad – og det er virkelig lækkert!

Du skal naturligvis også have et sted at sidde, og derfor skal du sørge for at have havemøbler. Hvis du ikke har råd til at finansiere din haveopgradering, så kan du tage et gratis kviklån for at få råd til det.

Klar, parat – bag!

Hvis du godt kan lide at bruge naturen, så skal du helt klart bruge den til bagværk, når det er forår. Du kan f.eks. bage en lækker hindbærsnitte med hindbær fra naturen.

Selv hvis du ikke selv har en hindbærbusk, så er det ofte noget, man kan finde i en skov. Du kan i hvert fald gå på udkig.

Forårsrengøring

Hvis der er noget, der er tradition for i foråret, så er det da at tage en forårsrengøring! Når foråret kommer, så er det tid til, at det hele bliver lidt friskere – det gælder også lejligheden eller huset!