Mangler du en hjælpende hånd til, at få ryddet ud i skabet så du kan få noget nyt ind? Det kan være svært og finde ud af hvad de nyeste trends er, da de kan skifte hele tiden. Less is more er en ny tilgang til fashion som er blevet en stor tendens indenfor mode. Denne tilgang har været præget af corona lockdown, da der er mange der har haft tildens til at ‘keep it casual’. Tendensen bliver dog fortsat set som en trend og mange beholder også less is more tankegangen. Dette betyder også at der er mindre mønstrede og ekstravagante tendenser. Simpelt, er den tilgang vi er begyndt og få mere i dag. Dette indlæg vil give dig et overblik over modens nyeste trends i dag. 

Keep it simple

Keep it simple går hånd i hånd med less is more tendensen. Disse tendenser har et større fokus på enkelte styles og second hand. Second hand giver dig muligheden for at skabe et personlighedspræget look med en unik sammensætning, da du ikke går i noget som alle andre har på. Disse tendenser bliver for det meste set i storbyerne hvor folk føler sig mere komfortable med at udforske sin stil og begå sig i noget som kan blive set som anderledes. Der er kommet et større og større fokus på at være unik i sit look og sætte sit eget unikke præg på sit tøj. Dette har gjort at der er flere, som vælger og designe sine egne trøjer. En simpel oversized t-shirt med logo kan give dig et helt stilet, casual og street look, som er blevet en kæmpe trend. Som nævnt ovenfor har corona situationen haft en stor inflydelse på den nye tendens, da dette har givet en mere praktisk tilgang til hvad de vælger at købe af tøj. Derfor er der mange som bare benytter sig af de styles og det tøj som de har derhjemme i stedet for at gå ud og købe noget nyt.

Oversized

Som der også er blevet kommet lidt ind på ovenfor, så er den her tendens til at gå i oversized tøj kun blevet større. Oversized tøj er noget alle figurer ser godt ud i samtidig med atdet sidder rigtig behageligt på kroppen. For et par år siden, skulle alt ens tøj helst sidde så stramt som muligt.Dette beviser også hvor hurtigt mode industrien ændrer sig og hvor tit man skal sætte sig ind i de forskellige tendenser og trends.