Drømmer du om at starte din egen virksomhed? Du har ideerne, som skal gøre dig rig. Du har restauranten, der skal gøre dig lykkelig. Du har gode virksomhedside, hvad gør du så nu?

Først og fremmest så en smule koldt vand i blodet. Selvtillid skal der være rigeligt af, men der skal også være en god portion realisme og velovervejelse.

Få ideerne tænkt ordentlig igennem, rådfør med en virksomhedsejer eller lignende. Når du er helt sikkert – eller så sikker som du kan blive – er du klar til næste skridt.

Likvidation af selskab

Du skal starte din rent faktiske virksomhed. Til det formål skal du have likvidation af selskabet. Likvidation af selskab er ofte en længere proces, som kan være tung og besværlig, når man forsøger at gøre det som civilt menneske.

Likvidation af selskab kræver det, at man har prøvet det før og kender til juraen, der ligger bag. Den slags mennesker finder du på https://nemselskab.dk/produkt/likvidation-af-selskab/. Her bliver du hjulpet på vej mod målet, som er likvidation af din virksomhed.

Efter den proces står du så med en virksomhed i hænderne, der hverken har kunder og måske ikke engang et færdigudviklet produkt. Så næste skridt i processen er måske ikke så overraskende at finde og finpudse produktet, så det passer til virksomhedens image og til kundernes brug.

En god ide forvandler sig til et godt projekt

Fra ide til handling går rigtig mange led. Den første, rene åbenbaring af en ide til produkt eller virksomhed virker altid perfekt og helt åbenlys. Efter lidt tid begynder den så småt at falme i værdi.

For hvordan laver man overhovedet den ide til et produkt. Hvorfor skulle folk købe den? Vil de købe den selv, hvis den ikke bliver præcis, som du havde tænkt dig til at starte med? Lignende spørgsmål begynder at hamre på nethinden.

Spørgsmålene er reelle og skal have sin behandlingstid. Men i virkeligheden er det bedste svar på spørgsmålene faktisk blot at komme i gang. Du ved, hvilken retning du skal gå. Du kender ikke helt ruten endnu, men så find den på vejen.

For mange tanker, overvejelser og samtaler om en ide kan føre mange dårlige steder hen. Kom hellere i gang med rent faktisk at få ideen gjort til et produkt, en service eller en fysisk koncept.

Kend dine kunders ønsker

Efter likvidation af selskab og et mere eller mindre færdigudviklet produkt, skal du møde dine kunder. For produktet eller servicen er med garanti ikke ramt plet i første forsøg.

Hvis produktet er ramt præcis rigtig allerførste gang, så er der stadig en masse ændringer, som skal foretages. Disse ændringer kan være i måden, I kommer ud til kunden. Det kan være måden I viser produkterne frem. Det kan være forskellige løsninger på jeres service, som passer bedre til et segment, I hellere vil ramme osv.

Der er utrolig mange moderationer o.l., som I skal og kommer til at overveje fra nu af. Men I er allerede kommet langt – og tillykke med det.