Elsker du at tilbringe tid i fitnesscentret, og er du i forvejen den i vennegruppen, der presser de andre til at yde deres absolut bedste? Et gammelt mundheld lyder, at hvis du er god til noget, så skal du aldrig gøre det gratis, så hvorfor ikke tage en uddannelse fitnessinstruktør? Lyder det som noget for dig, så læs med her, hvor du finder fire gode grunde til at blive fitnessinstruktør.

Du får fitnesscentret som din arbejdsplads

Hvis du læser med, er der en god sandsynlig for, at du i forvejen tilbringer meget tid i fitnesscentret. Så hvorfor ikke gøre centret til din arbejdsplads? De fleste fitnesscentre har et fedt arbejdsmiljø, og du kan være sikker på, at dine kommende kolleger deler din passion for at dyrke motion og holde sig i form. Desuden tilbyder de fleste fitnesscentre gratis medlemskaber til deres medarbejdere, så dén udgift slipper du også for.

Det er alsidigt

Titlen “fitnessinstruktør” spænder over en bred kam af beskæftigelser. Hvis du selv deltager i holdtræninger i dit lokale center, ved du det sikkert allerede godt. For der er trods alt stor forskel på, om du, råbende og svedende, motiverer en flok motionister på et spinninghold, eller om du instruerer et hold af uerfarne styrketrænere, i at løfte korrekt. Dertil kommer den personlige træning, som med sin tætte én til én-kontakt, er en oplagt mulighed for at komme dine kunder mere nært. Fælles for det hele er, at dit job består i at få andre mennesker til at yde deres bedste.

Du hjælper andre

Mange vælger at blive fitnessinstruktør, fordi det er en mulighed for at hjælpe andre mennesker med at gøre noget godt for sig selv. Uanset om kunderne beder dig om hjælp til vægttab eller muskelopbygning, eller om de måske bare savner motivation, til at dyrke lidt ekstra cardio på motionscyklen eller på dansegulvet, hjælper du dem med at nå deres mål. Som fitnessinstruktør vil du derfor højst sandsynligt komme til at opleve en betydelig grad af taknemmelighed fra kunderne.

Du bliver en træningsekspert

På uddannelsen som fitnessinstruktør lærer du en masse om kroppen. Selvom det primære mål med uddannelsen er, at klæde dig ordentligt på til at hjælpe andre, kommer du også til at lære en masse ting, som du med fordel kan applicere på din egen træning. Dette er en win-win.