Paris er en by, der er kendt for sin mad. Fra Michelin-stjernede restauranter til små bistroer, der er noget for alle, der elsker god mad. Men det kan være dyrt at spise ude i Paris, især hvis du vil prøve nogle af de mere berømte steder. Så hvordan kan du spise godt uden at sprænge banken? Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din madoplevelse i Paris.

1. Lav din research: Der er så mange restauranter at vælge imellem, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Men med lidt research kommer man langt. Læs anmeldelser, spørg venner om anbefalinger, og se på menuerne på nettet for at få en idé om, hvilke retter du måske vil prøve.

2. Hold dig til budgetvenlige muligheder: Der er masser af gode spisesteder i Paris, som ikke koster dyrt. Bistroer er typisk mere overkommelige end Michelin-stjernede restauranter, og der er ofte gode tilbud at finde i frokostpausen. Kig efter faste menuer, som normalt tilbyder en forret, hovedret og dessert til en fast pris.

3. Del retter: Hvis du spiser alene , eller med en anden person, er det en god måde at bestille flere retter til deling på, så du kan prøve lidt af hvert uden at sprænge budgettet.

4. Vær selektiv: Paris har utallige bagerier, caféer og chokoladebutikker, så det kan være fristende at forkæle sig selv med søde sager hver dag. Men hvis du ønsker at spare penge, er det bedst at være selektiv og kun forkæle dig selv lejlighedsvis.

5. Drik som en lokal: I stedet for at vælge dyrt flaskevand eller sodavand til dine måltider, så bestil en karaffel vin eller en kande øl. Det er ikke kun mere økonomisk, men det vil også hjælpe dig med at blande dig med de lokale!

Med disse tips i baghovedet er du sikker på at nyde lækker mad uden at sprænge på din rejse til Paris.

Bon appétit!

Vil du have god mad derhjemme i din dagligdag, kan du komme langt med en måltidskasse. Find Simple Feast rabatkode her og kom i gang.