Rygestop hypnose Fredericia:

Hypnose Fredericia hos J-hypnose: J-hypnosis er en veletableret hypnoseklinik i Vejle og er ved at åbne en hypnoseklinik i Fredericia. Indtil en passende medarbejder er fundet, tilbyder J-hypnose en privat transaktion uden ekstra omkostninger. Hypnoterapi Fredericia planlægger at åbne tjenesten i slutningen af ​​2022 eller i løbet af vinteren.

 

J-hypnose stiller høje krav til behandlere, og der vil være en del træning og undervisning, inden klinikken er klar til åbning. Rygning og dets skader: Vi ved alle, at rygning er ekstremt skadeligt og nedenfor kan du læse lidt mere om rygningens skadevirkninger – hvis du har spørgsmål Om hypnose til rygestop Fredericia kan du altid kontakte klinikken på 30502503 eller få mere at vide på hjemmesiden: www.hypnose-fredericia.dk Sygdomme forårsaget af rygning: Rygning kan forårsage kræft og gør din krop ude af stand til at bekæmpe den: Toksiner i røgen kan svække kroppens immunforsvar, hvilket gør det sværere for sygdom til at dræbe kræftceller. Når dette sker, fortsætter kræftcellerne med at vokse uden at stoppe. Toksiner i cigaretrøg kan beskadige eller ændre cellernes DNA. DNA er cellens “brugsanvisning”, der styrer cellens normale vækst og funktion. Når DNA er beskadiget, kan en celle begynde at vokse ude af kontrol og skabe en kræftsvulst. Læger har i årevis vidst, at rygning forårsager de fleste typer lungekræft. Dette gælder stadig i dag, hvor næsten 9 ud af 10 lungekræftdødsfald er forårsaget af tobak eller passiv rygning. Faktisk har rygere i dag en højere risiko for lungekræft, end de havde i 1960,

hvorfor hypnose?

selvom de ryger flere cigaretter. En årsag kunne være en ændring i den måde, tobak fremstilles på, og de kemikalier, den indeholder. Behandlingerne bliver bedre, men lungekræft dræber stadig flere mænd og kvinder end nogen anden form for kræft. I USA dør mere end 7.300 ikke-rygere hvert år af lungekræft fra passiv rygning. Passiv rygning er en kombination af røgen fra enden af ​​en brændende cigaret og røgen, som rygeren udånder. Rygning kan forårsage kræft næsten overalt på din krop. Psykoterapi for at holde op med at ryge Fredericia: Du kan behandle rygning rigtig godt med hypnose, og med J-hypnose er der et meget effektivt rygestopprogram, der varer 2 behandlinger med mellemrum . en uges mellemrum, få adgang til gratis hypnose-lydfiler, samt opfølgende behandlinger, hvis det er nødvendigt. Kontakt Fredericia Hypnose eller læs mere på hypnose-fredericia.dk