Ultimative teambuilding

Der er teamøvelser hvor man skal bygge broer af ispinde, stable en tårn af A4 papir eller lave diverse lege. Rundbold, sækkeløb og 5 personers ski kan alle gøre noget for et samarbejde, men der er ikke meget kommunikation i det.

Escaperoom er og blive den mest optimale teamøvelse. Når man først er låst inde sammen og det virkelig gælder, ser man folks sande side. Man lærer for alvor hvordan de arbejder under pres og hvilket rolle folk naturligt påtager sig. I et Escaperoom er det vigtigt at man kan kommunikere, give plads til hinanden, arbejde sammen og tænke ud af boksen. Man lærer hvem der er bedst til at tyde tegn, hvem der er hurtigst til at åbne en hængelås og hvem der måske kommer til at snerre en lille smule når de er under pres.

Der findes escaperooms med mange temaer. Alt efter ens gruppestørrelse kan man have brug for flere rum, og så er det klart en fordel hvis man vælger en virksomhed der kan tilbyde identiske rum. På den måde kan man bedre snakke sammen på tværs af grupperne og sammenligne sin oplevelse. Som minimum bør man gå efter samme sværdhedsgrad.

Hos BreakoutRoom tilbyder vi op til 74 personer i rum på samme tid. Er I flere så kontakt os. Vi kan evt. supplere op med et af vores BreakoutGames. Vi kan have 47 deltagere i samme tema, fordelt på 6 rum, på samme tid.

Så uanset om I er en lille gruppe på 6 personer, eller en hel afdeling på op til 80 personer, så kan vi hjælpe jer til en fantastisk teambuilding. Vores erfarne gamemastere sidder klar til at tage imod jer og hjælpe jer igennem i det omfang I har brug for det, og hvis I er heldige giver de jer et godt råd med på vejen derfra.