Er det efterhånden ved at være tid til, at der skal ske noget nyt i hjemmet? Har der været familieforøgelse? Eller kunne du måske blot tænke dig mere plads til opbevaring? Hvis du skal til at bygge en ny førstesal, så er du kommet til det helt rigtige sted. Det første, du skal tage hensyn til i dit projekt er naturligvis, hvorvidt det er realistisk i forhold til den grund, du bor på. Du skal derfor først søge svar hos kommunen. Bygningsreglementet fastslår, at du kun må have boligbebyggelse på 30% af din grunds størrelse, så det skal selvfølgelig tages højde for, når man bygger ny førstesal.

Det må ikke overskride de 30%. Opsøg først din kommune og hør dem ad om, hvorvidt dine boligdrømme kan gå i opfyldelse. Derudover er det en rigtig god idé, hvis du rådfører dig med en rådgiver inden for området. De vil kunne give dig råd og vejledning i forbindelse med selve byggeriet, og om dit hus kan bære en førstesal. Det er godt, hvis man også får nogle andre øjne på ens egne tanker om rumfordeling, lysindfald samt andre generelt afgørende faktorer, der gør, at du kan få maksimalt udbytte af din nye førstesal. En rådgiver vil kunne give dig en forventet pris på dit projekt, og det skal du gerne fremvise for banken, så du er sikker på økonomien vil række til din nye førstesal.

Det er det hele værd

Der er rigtig mange ting, man skal tage hensyn til, når man skal have ny førstesal. Der er mange uforudsete udgifter, som man også skal tage højde for. Det er generelt et kæmpe stykke arbejde, men når det hele står færdigt, kommer det til at være det hele værd.

Find den bedste til jobbet – til den bedste pris

Hvis du skal have en ny førstesal, er det naturligvis ikke hvem som helst, du kan overlade jobbet til. Det er en stor opgave at opføre en ny førstesal, og det er vigtigt, at du har at gøre med én, der kender omfanget af projektet og ved, hvad han går ind til. Du skal finde dig en håndværker, der både er handlekraftig, præcis og kvalitetsbevidst. Og selvfølgelig er det også et stort plus, hvis det kan gøres til en god pris. Vil du gerne have mere information omkring prisen på en ny førstesal, kan du klikke forbi Compara.dk. På deres hjemmeside giver de dig ikke blot et komplet overblik over hele forløbet i et projekt om en ny førstesal, men de giver dig også et overblik over priserne. Så skal du have tjekket pris på ny 1 sal, kan du kigge forbi Comparas hjemmeside for et nærmere indblik i de omkostniner, som der er forbundet ved at få en ny førstesal.