Måske træner du for at blive stærkere, sundere, tyndere eller fastere i kødet. Alle forventninger til styrketræning kan ikke opfyldes, men du kan komme et godt stykke ad vejen mod til mål, hvis du vel at mærke arbejder målrettet på det, og dine resultater kan blive endnu bedre, hvis du benytter dig af en vægtvest i samme ombæring.

Alle kroppe er forskellige

Du kan godt have et mål om at blive både tyndere og pænere, hvis du bare træner hårdt nok. Du er dog nødt til at erkende, at alle kroppe er forskellige. Ikke alle kroppe kan blive meget tynde, og ikke alle kroppe kan få markerede muskler.

Din krop er af en bestemt statur, som er vanskelig at ændre markant. Men noget kan du selvfølgelig ændre på. Alle kan komme i bedre form, og alle kan få stærkere muskler.

Det er godt at have en stærk krop

Uanset, hvad dine bevæggrunde er for at træne muskler, så er det godt at have en stærk og muskuløs krop. En stærk krop er typisk både sund og udholdende. Det er egenskaber, der kan være dig til stor gavn i mange situationer i livet. Det giver også en øget selvtillid at vide, at du er stærk.

En stærk krop er mere modstandsdygtig vover for vira og stress.

Styrketræning med vægtvest er både for mænd og kvinder

Det er ikke længere sådan, at muskeltræning er forbeholdt mænd. Der er i høj grad lige så gode argumenter for kvinder til at træne muskler, som der er for mænd.

Der er jo bare nogle kønsmæssige forskelle, der gør, at mænd har større mulighed for at træne sine muskler op, så de bliver mere synlige.

Læs gerne mere her på Gladsaxebladet.dk, hvor temaet netop er styrketræning med vægtvest.

Bliv bedre til at holde vægten

Hvis du træner din styrke med en vægtvest, vil du samtidig bedre kunne holde din vægt. Det kan du, fordi du forbrænder kalorier, når du træner. Når du træner effektivt, vil du også kunne forbrænde kalorier i løbet af dagen, fordi din krop kommer op i tempo, og dine muskler bliver godt aktiveret.

Vil du gerne holde din vægt, eller måske endda blive slankere, så kan du slå to fluer med ét smæk, når du styrketræner.

Suppler med kredsløbstræning

Hvis du vil have så meget ud af din træning som muligt, så kan du suppler din styrketræning med noget kredsløbstræning med vægtvest.

Kredsløbstræning med vægtvest giver sved på panden og høj puls. Det kan give dig et øget stofskifte, hvilket igen kan give dig en bedre forbrænding af fedt.

Sæt dig godt ind i, hvordan du træner bedst, så du får det bedste resultat af alle dine anstrengelser.