Hvert år bliver over tredive tusind par gift. Og er du ét af de par, der skal giftes i 2019, men stadig er i tvivl om, hvor og hvordan I vil holde efterfesten, så læs med her.

Kirkens klokker ringer. Du er iført den fineste hvide bryllupskjole, mens du holder din far under armen. Alle blikke er rettet mod dig, og du kan mærke spændingen stige for hvert skridt, du tager. Dit blik er også rettet mod en bestemt person. Nemlig ham der står og venter iført en sort smoking ved alteret. Når du ser på ham, får du en varm følelse i kroppen. Du elsker ham, og omlidt har du tænkt dig at sige ja til at dele resten af dit liv sammen med ham.

I kirken er jeres familier, venner og bekendte mødt op for at overvære det vigtigste ”Ja!”, som du nogensinde kommer til at lukke ud af munden. Det er din helt store dag. Det er din bryllupsdag. Efter vielsen skal der festes, men hvor og hvordan?

Bryllupsmiddagen – spis gæsterne klar til festen

Bryllupsdagen skal være en uforglemmelig dag, som kommer til at leve i din hukommelse resten af livet. Du har fundet den person, som du vil dele livet med, og nu skal det fejres i stor stil. Men inden festen fortsætter ud på natten, så er det tid til en bryllupsmiddag.

Det er naturligvis en stor opgave at skulle stå i køkkenet og lave mad til alle jeres gæster. Derfor vælger de fleste at bestille mad fra cateringbureauer eller fra det sted, hvor de afholder bryllupsfesten. Glæden ved jeres bryllup skal ikke ødelægges ved, at hverken jer eller jeres forældre skal stå i køkkenet og stresse rundt. Hvert sekund skal nydes.

Og hvert sekund af middagen skal også nydes. Derfor sørg for at finde den helt rigtige menu, så både du og gæsterne bliver glade.

Telt er den billige og nemme løsning

Når du sidder og ser romantiske amerikanske film, hvor hovedpersonen skal giftes, så er en af de største konflikter at finde den helt rigtige og idylliske lokation. Også i Danmark skal du være ude i ekstremt god tid for at finde et pænt sted at afholde dit bryllup. Der vies i Danmark hvert år omkring 30.000 danske par i kirken, og derfor er det ingen hemmelighed, at der kan være rift om de forskellige selskabslokaler, der egner sig perfekt til et bryllup.

Men kan du ikke vente længe med at blive gift, så kan du både spare penge og tid ved at vælge den nemme og billige løsning ved at leje et telt og holde vielse samt bryllupsfest i grønne omgivelser.

Teltudlejning kan foretages året rundt og med kort varsel, og du kan selv sørge for at pynte teltet, så det ligner en million.

Med et festtelt og catering sørger du for at gøre planlægningen af bryllupsfesten og bryllupsmiddagen simpel og let for dit eget vedkommende. Du bestemmer selv størrelsen af teltet afgørende af, hvor mange gæster I har tænkt jer at invitere. Det eneste du skal gøre, er at besøge telttilfest.dk og bestille teltet til datoen I bestemmer jer for at blive gift.