Få malet på sjællandsk

Er du også en af dem, der her i en corona tid, har haft rigelig lejlighed til at gå og nærstudere dit hjem. Du har måske kigget ud i haven, og fået gang i nogle nye projekter. Du har måske fået gjort rent mere end nogensinde før, og fået ideer til gør-det-selv projekter, som måske også allerede er blevet realiseret. Har du også lagt mærke til dine vægge? Har du overvejet hvornår de sidst blev malet, og hvad det kunne gøre for dit hjem, hvis de fik en frisk omgang med hvidt? Hvis du har gjort dig tanker om dette, så vil jeg gerne slå et slag for, at du ikke klarer ærterne selv, men at du i stedet finder dig en god, lokal, sjællandsk uddannet maler. Så går pengene til lokalmiljøet, og du får det bedst mulige resultat. Det vinder alle på!

Vores hjem er vores slot

Nu hvor mange enten bliver hjemme i deres fritid, eller sågar arbejder hjemmefra, så er vores bolig i endnu højere grad blevet vores lille slot. Et sted der har en stor betydning for vores overordnede velbefindende. Man er nødsaget til at holde sit hjem ryddeligt, hvis man ikke skal få rod i hovedet, og det gælder i særlig grad når man er meget i hjemmet. På samme måde er farven på væggene vigtig i forhold til vores humør. Selvom vi måske ikke tænker så meget over det, så hænger sådanne ting altså sammen. Hvis dine vægge er falmede, grålige eller gulnede, ja så er der mindre lys i dit hjem. Især her om vinteren er det faktisk ganske afgørende for humøret og stemningen. En frisk hvid farve på væggen er omvendt så dejligt, og gør det nemmere at se frem til forår og sommersol.

Din lokale håndværker har brug for støtte

Jovist man kan godt male selv, men hvor mange nyder egentligt at gøre det, og hånden på hjertet, hvor godt gør man det i sidste ende. Det er ikke meget bedre end bare rimeligt, det de fleste hobbyfolk og glade amatører får ud af deres penselarbejde. På den anden side har vi nogle rigtig dygtige, professionelle malere, der har brug for arbejde i denne tid. De kan løse vores maleropgaver langt hurtigere og flottere end vi selv kan, og når vi hyrer dem, så støtter vi det lokale liv. Det er jo indbydende alt i alt.

Nemt at finde på nettet

Det er heldigvis rigtig nemt at finde en lokal maler, og man skal sjovt nok bare lige en tur på nettet. Sider som maler-oversigt.dk hjælper forbrugerne med at finde en maler, ved at man kan lægge sit projekt op, og så sørger hjemmesiden for at få indhentet op til tre tilbud fra lokale, sjællandske malere. Det gør, at man ikke behøver ringe rundt til flere forskellige malere, og sågar bede om at få et tilbud. Med et par klik er det ordnet, og så er det bare om at vælge den maler man har som foretrukken og hvis pris passer bedst til ens budget.