Det er ikke altid nemt at vide hvad man skal give i julegaver, og dette er på trods af ønskelister. Naturligvis vil man gerne give noget som personen ønsker sig eller mangler, men det må også gerne være en fed gave. Og det er heller ikke altid at man gider at give en praktisk gave.

Her får du inspiration til nogle gaver der er ret fede at give.

En på opleveren

Det er altid en god idé at give en oplevelse. Det er en gave man altid vil huske, og det betyder ofte meget for modtageren. Det kan også være en oplagt gave til dem der ikke rigtigt ønsker sig noget. Man kan opleve mange ting, men én af de ting du kan give, er en tur til Danmarks fjerde største by.

Der er selvfølgelig tale om skønne Aalborg.

Du kan læse alt om Aalborg og blive klogere på hvad Aalborg har at byde på. Det kunne for eksempel være Aalborgtårnet eller Aalborg Zoo. Naturligvis er der også masser af lækre madsteder, til at slutte turen af på. Aalborg er en meget nordlig by, og det er ikke en by man bare lige kommer forbi. Derfor er det også et oplagt sted at udforske og opleve sammen.

Julegaven, der kommer frem hvert år

Hvordan kan man sikre sig at give en gave, som bliver brugt hvert år? Det gør man selvfølgelig ved at give julerelaterede gaver. Hvis du også gerne vil gøre det lidt stilet, så kan du gå med en Georg Jensen juleuro.

Georg Jensens design er tidløst og simpelt. På trods af det til tider simple design, kan der stadig være meget diversitet, hvilket betyder at der findes en uro for alle. Det gode ved disse juleuroer er, at der kommer en ny hvert år. Derfor kan du med din gave, starte en ny samling. Således kan der komme en ny uro til samlingen hvert år.

Uroerne kommer i flere forskellige materialer som messing, rustfrit stål eller zinklegering. Alle belagt med guld, palladium eller rhodium for at give dem et eksklusivt udseende. Med sig følger naturligvis også en farverig snor med skrift på, så du nemt kan hænge din uro op. Det kan både være i vinduet eller på træet.

Kombinér flere gaver

Du kan også vælge at kombinere de ovenstående gaver. Det kan du gøre hvis budgettet er lidt højere. En oplevelse, eller en tur til Aalborg, kan ikke rigtig pakkes ind på samme måde.

Derfor ville det være rart at have en fysisk gave på selve juleaften. På den måde kan du både give en materiel gave der bruges årligt, men også en mindeværdig gave i form af en oplevelse.

Men uanset hvad du bestemmer dig for at gøre, så er det vigtigt at huske på, at julen er hjerternes tid. Og det er ikke prisen på gaven der betyder mest, men nærmere tanken der ligger bag gaven. Så om det bliver en stor eller lille gave, vil modtageren stadig blive glad.