Når du nu dyrker motion, sport eller bare almindelig træning, så er det også vigtigt at kroppen kan nå at bearbejde det hele. Der er nemlig to sider til alt form for motion. Selve træningen og så det der kommer bagefter. Man skal huske på, at muskler vokser mens de slapper af, ikke imens træningen er i gang. Så hvis de aldrig får lov til at slappe af, hvordan kan de så træne? Men for at musklerne overhovedet kan vokse, så skal kroppen have det godt, både under træningen, men også bagefter.

Det er de små ting, som betyder noget

Man kan starte med selve træningen. Hvordan kan du gøre du krop mere tilpas under træningen. Det kan du med det rigtige udstyr og påklædning. De fleste af os tager nok rigtigt sportstøj, når vi dyrker motion, tætsiddende, så man kan holde på varmen, og meget og tungt tøj, hvis man ønsker at forbrænde mest muligt, ved at svede mest muligt. Men der er også mindre ting man kan gøre. For eksempel er det bedst for dine fødder, hvis du træner i rigtige sportsstrømper. De er designet, til bedst at kunne tage imod stødene, foden modtager fra jorden, hver gang de kommer i kontakt.

God restitution

Når det så kommer til perioden efter træningen, så handler det på samme måde også rigtig meget om de mindre ting. For eksempel, hvad du spiser. Her snakkes der ikke om de store måltider, de siger lidt sig selv, at man skal spise sundt. Her snakkes der om snacks indimellem måltiderne. Det er nemlig her, hvor der er opstår mange muligheder for at fylde endnu flere sunde ting, ind i dit liv. Som for eksempel kirsebær. Hvis du mangler inspiration, kan du gå online få at få tips til at benytte dine kirsebær.