Succesrig psykologi

Påbegynd din succes med professionel coaching, som kan forandre dit liv til det bedre. Bering Søgaard specialiserer i at gøre dig til den bedste version af dig selv for at opnå de mål du ønsker at opnå både personlige såvel som erhvervsmæssige drømme. 
en Life coach hjælper dig med at se ind af og identificere de styrker, som du indeholder eller det potentiale du har for at blive den bedste version af dig selv. 
Bering Søgaard giver dig værktøjerne for at du kan tage hånd om de udfordringer som du har og omdanne dem til netop det du har behov for, her kan du via mentaltræning omstrukturere den måde du tænker og ser verden på og give dig en ny indsigt i hvordan du ser verdenen omkring dig og de muligheder, som livet giver dig.
Vores personlige udvikling tager udgangspunkt i Bob Proctor’s teorier og hans filosofi om hvordan man kan opnå sit potentiale og hvordan du personligt kan arbejde med dig selv inden for Life coaching. Bob Proctor giver dig med andre ord de værktøjer, som du skal bruge for at kunne arbejde med at udvikle dig som menneske og som individ. 

En af måderne Bering Søgaard tager fat om dig på er ved at anvende teorien loven om tiltrækning. Den tager udgangspunkt i hvordan dine tanker bliver til hvordan du føler og hvordan du handler ud fra hvad dine tanker og følelser fortæller dig. Ved at omstrukturere den måde du tænker på kommer det til at påvirke dine følelser og dermed også dine interaktioner . Her er vores mål at trække dine handlinger i en positiv retning, så du opnår de bedste resultater.
Ved Bering Søgaard gør vi op med den traditionelle måde genopdage sig selv. Nogle går henvender sig til psykolog for at styrke deres mentale træning eller at finde deres passion. Her giver vi dig med mentaltræning dig redskaberne til at du selv kan finde frem til disse resultater og dermed får dig til at skille dig ud, da der er ikke er to personer, der er ens og tænker på samme måde. 
Oplever du stress, at du har for meget i hænderne på samme tid? er det normalt. Med et stressforløb kan du gøre op med de forstyrrende og stressende elementer i din hverdag og komme dem til livs og dermed fjerne alt den kaos, der i dit liv for at kunne fokusere på at finde din passion. Find din passion ved at fjerne alle de elementer, der holder dig tilbage for at opnå dine mål.
Det vigtigste i lederuddannelse er at vide hvad din drøm er, hvad det er du ønsker at opnå med dit forløb. Derfor giver Bering Søgaard dig muligheden for at finde din passion i samarbejde med Bering Søgaard, hvor vi arbejder med at få dig til at se de interesser og de forventninger du har med personlig udvikling. 

Med en mentaltræning hjælper Bering Søgaard dig med at få den livsstil, forretning eller den indkomst som du vil have. Bering Søgaard gør op med de traditionelle tanker om at hårdt arbejde belønner. Vi hjælper dig med at arbejde smart klogt, så du undgår at blive stresset på arbejdet eller fare vild i dit arbejdsliv og glemme hvad du drømmer om med livet. 

Få et alternativ til psykologi