Har du nogensinde, som mand, tænkt på at låne penge før? Men så stopper du dig selv, fordi du ikke er sikker på, om det er noget for dig. Gør andre det? Gør man overhovedet det som mand?

Svaret er ja, mange mennesker gør det, af begge køn. Det skal ikke handle om det. Men hvis du alligevel sidder tilbage og føler dig lidt usikker på det, kunne du jo starte med at tage et sms-lån.

De små sms-lån

Grundet til at du burde starte med et sms-lån, hvis du nu skulle prøve det at tage et lån, er fordi sms-lån er små og hurtige lån, som er hurtigt overstået og som kommer hurtigt igennem processen.

Hovedordet er små, i det at det så bare er mindre og mere ubetydelige lån og penge mængder du kommer igennem her.

Du behøver hverken ofre store beløber eller din egen værdighed, hvis du ender med at fortryde det.

Så hvis du alligevel ender med at fortryde det, eller føler dig utilpas med det hele, så kan du rolig vænne dig fra det bagefter, da det kun har været et sms-lån. En god, mandschauvinistisk joke kan også altid være en skæg idé, hvis det hele er lidt indviklet.

Hvis du så på den anden side ender med at tage rigtig mange sms-lån, så er du også i det rette hjørne. For du kan nemlig også samle dine lån, og nemt få dig en oversigt over sms lån, som du har taget igennem tiden. Det kan gøre hele situationen meget mere overkommelig.

Målet er forhåbentligt at betale lånene tilbage, på et tidspunkt, så at få et overblik over det og kunne danne sig en plan ud fra dette, er kun behageligt.

Man kan nemlig hurtigt ende med at have taget en masse sms-lån hos en masse forskellige udbydere.

Mandschauvinistiske lån?

Så hvorfor skulle det ikke være mandligt at tage et lån? En hvilket som helst lån? Er det mandschauvinistisk at tænke således?

Dette ville være at misforstå intentionen bag spørgsmålet. Samfundet lægger meget op til, at mænd ikke må spørge efter hjælp.

Dette kan også gælde økonomisk. Og lån kan godt lidt blive set på, som folk, der spørger efter penge hjælp. Men sådan bør man ikke se på det. Det er nemlig normen at tage et lån, så man er ikke anderledes!