Der er mange fordele ved at have en frugtservice til jeres virksomhed. Først og fremmest så er det med til at skabe et sundt arbejdsmiljø, da det øger energien hos medarbejderne. Det kan også være med til at give jer et professionelt udtryk over for kunderne. I denne artikel guider vi jer igennem, hvordan I finder den rette frugtservice til netop jeres virksomhed. FrugtKasser er i hvert fald enormt populære allerede nu på mange arbejdspladser.

Den skal opfylde jeres behov

Når du vælger en frugttjeneste, skal du sørge for, at den opfylder din virksomheds behov. Den skal levere en række friske og sunde frugter, f.eks. æbler, appelsiner, bananer og vindruer. Desuden skal den have et pålideligt leveringssystem, der sikrer, at frugterne når frem til dig til tiden. Spørg desuden om leverandørens kvalitetskontrolprocedurer: Bruger de økologiske eller ikke-økologiske produkter? Bliver deres produkter vasket og tilberedt korrekt for optimal hygiejne? FirmaFrugt til Virksomheder i FrugtKasser og FrugtKurve kan fås i flere forskellige variationer, så det er bestemt muligt at finde en service, der passer perfekt til jeres behov.

Prisen

En anden vigtig faktor at overveje er prisen. Bestem, hvor meget du kan bruge på din frugtservice hver måned, før du indgår en aftale. Bed potentielle leverandører om tilbud, og sammenlign dem, indtil du finder en, der opfylder dine budgetkrav uden at gå på kompromis med kvalitet eller pålidelighed. Du kan også kigge for at få rabatter og særlige tilbud, så du kan spare penge.

Service

Det er også vigtigt at overveje kundeservicen hos den leverandør, du vælger. Tilbyder de yderligere tjenester ud over levering, f.eks. tilberedning af frugt? Er deres personale hjælpsomt og venligt, når de har med kunderne at gøre? Sørg for at tale direkte med dine kontaktpersoner i virksomheden, så du kan få en god fornemmelse af, hvordan de vil behandle din forretning.

Leveringstidsplan

Endelig skal du tjekke leveringstidsplanen for den frugtservice, du vælger. Hvor ofte leverer de? Kan de imødekomme eventuelle ændringer eller særlige ønsker? Sørg for, at tidsplanen passer godt sammen med din egen drift, så du ikke har for meget eller for lidt frugt til rådighed på et givent tidspunkt.

Hvad er fordelene ved at tilbyde medarbejdere frugt på arbejdspladsen?

Der er mange fordele ved at tilbyde medarbejderne frugt på arbejdspladsen. Det kan være med til at skabe en sundere og gladere arbejdsplads, samtidig med at medarbejderne får en nærende snack i løbet af dagen. At spise frugt har mange sundhedsmæssige fordele, såsom at øge energiniveauet og give vigtige vitaminer og mineraler. Derudover er det med til at forbedre medarbejdernes moral, hvilket igen kan føre til øget produktivitet og tilfredshed med deres arbejde. Derudover er det at tilbyde frugt en god måde at vise dine medarbejdere, at du bekymrer dig om deres velbefindende.

Konklusion

Det kan være en vanskelig opgave at vælge den rigtige frugtservice til din virksomhed, men det er vigtigt at sikre, at du får mest muligt for pengene. Sørg for at tage alle de ovennævnte faktorer i betragtning, når du vælger leverandør: pris, service, leveringstidsplan og kvalitetskontrol. Med disse oplysninger i hånden er du klar til at træffe en informeret beslutning om, hvilken frugtservice der er den rigtige for din virksomhed.