Fodboldklubben FC Barcelona er ikke bare kendt for deres flotte og underholdende fodboldsspil, deres verdensstjerne Lionel Messi og deres mange trofæer igennem historien. Klubben er også kendt for dens store og traditionsrige stadion Camp Nou, som med sine godt 98.000 tilskuerpladser, er det største klubstadion i Europa.

Nu har du mulighed for at tage familien med over til den catalanske storby, og se Barcelona kamp. Når du vælger at købe en pakkerejse til kampen, vil du ikke behøve at tænke over flyrejsen eller hvor I skal bo, da alt er inkluderet i pakken. Det gør det meget nemt for dig rent planlægningsmæssigt, og det eneste du behøver at tænke over, er hvilken kamp I gerne vil se.

Hvis du har en i familien, der er vild med fodbold, og især FC Barcelona, ville en pakkerejse som denne nok være den bedste gave, de nogensinde har fået. De ville blive flyet direkte til byen, og ikke behøve at tænke over noget som helst, uden at glæde sig til selve kampen.

Oplevelse for hele familien

Udover dens fantastiske fodboldklub, har byen Barcelona ellers meget andet at tilbyde. Byen har en lang historie, og en spændende kultur, hvor du bl.a. kan gå ud at spise, besøge museer og ellers bare gå rundt i byen og mærke stemningen. Derfor er det oplagt at tage hele familien med på rejsen, også selvom måske ikke alle i familien er så vilde med fodbold.

Men selvom man ikke er vild med fodbold, så er det en stor oplevelse for alle, at sidde på Camp Nou og se FC Barcelona i aktion. Stadionet har som sagt plads til omkring 98.000 tilskuere, og der er så godt som fyldt op hver eneste gang holdet spiller. Derfor er det en oplevelse i sig selv, at sidde mellem de mange tilskuere, og opleve stemningen, selvom man måske ikke interesserer sig så meget for fodbold.

Se de store stjerner i aktion

FC Barcelona har et stjernespækket hold, og sammen med deres ærkerivaler i Real Madrid, er de blandt de største, mest succesrige og traditionsrige klubber i hele verden. FC Barcelonas har et stjernespækket hold, med nogle af de bedste spillere i verden på alle positioner. Særlig er det den målfarlige Lionel Messi, som af mange anses som den bedste spiller i fodboldhistorien nogensinde, der trækker mange overskrifter.

Hvis du derfor godt kan lide at se fodbold, er en kamp på Camp Nou derfor en oplevelse, du sent vil glemme. Hvis du ikke har lyst til at købe en pakkerejse, men hellere vil planlægge rejsen selv, kan du selv købe FC Barcelona billetter. Derefter kan du så selv bestille din flyrejse og hotelværelse, eller hvor du ellers gerne vil bo.