Hvis du har valgt at påtage dig et projekt om at påbegynde en mini-plantage i baghaven, så læs med her. Det kan være mere uoverskueligt end man lige skulle tro. Det behøves dog ikke at være det. Det skulle gerne være en god oplevelse og hyggelig oplevelse ikke mindst, så hvis du har brug for nogle tips om, hvad du skal plante, så er denne artikel til dig.

Først og fremmest skal du beslutte om det er blomster, grøntsager og/eller frugter du vil plante. Herefter kommer der mange forskellige muligheder, uanset hvilke kategorier du vælger. Der findes et utal af ting, man kan plante, så du kan bare vælge efter din smag.

Æbletræer – det sikre valg

Æbletræer er der mange der har. Det er fordi, det er simpelt og kræver ikke en totalt uoverskuelig mængde af pasning og plejning. I hvert fald ikke i Danmark. Her sørger vejret selv for at passe dine æbletræer, så du kan egentlig blot så og følge med i væksten af det/dem.

Ingrid Marie æbletræer er smukke æbletræer der giver gode æbler. Oveni det er det som alle andre æbletræer nemme at passe. At have æbletræer giver mere natur, sundhed og frisk luft i hverdagen. Det er også en hyggelig hobby at have. Det er det fordi du igennem det hele kan gå og følge væksten af dit nye æbletræ. Æbletræer vokser middel hurtigt og giver gode og friske æbler hver år til sommer. 

Brombærbuske – lettere at nå

Hvis du ikke vil have et æbletræ eller en anden form for træ, så kan thornfree brombær være lige for dig. Brombær kan bruges til mange ting, så på den måde er det ikke kun hyggeligt at have en brombærbusk, men det er også praktisk. Brombær kan bruges til kager, tærter, smoothies eller blot som en frisk lille sommersnack.

Det er nemt at passe en brombærbusk, fordi vejret i Danmark sørger for stort set alt. Derudover er det nemmere at plukke brombær end det er æbler, hvis det er et stort æbletræ i hvert fald. Brombær holder sig fra jorden til cirka hovedhøjde, så de er af den grund nemmere at plukke. Ud over det, kommer der på en enkelt brombærbusk rigtig mange brombær hver evig eneste sommer, hvilket er rigtig rart. Det er det selvfølgelig, fordi du altid har en sommersnack lige ved din side.