Vi genkender manglen på et nyt display 

Alle forbruger med en mobil kender til udfordringen ved have en destrueret skærm. Dette problem kan utrolig nemt ske i løbet af ens hverdag. Som alle ved så er telefon virkelig følsomme, hvortil selv få slag kan forudsagde ødelæggende skade på skærmen og derved gøre jeres iPhone total skadet. Du kender muligvis til eksemplet hvor et barn har jeres telefon og  tilfældigvis kommer til at skade den. Den mest hyppiste skade på de nyere iPhones er påført deres skærme, efersom de er yderest følsomme for slag. Det åbenlyse valg vil derfor være at købe den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det høje antal skader på de fleste typer mobiler på det internationale marked, har en stor del butikker besluttet sig for at desgne beskyttelse, så kunder kan tabe deres telefon uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt anden skærm. Selv ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ingen sikkerhed for at din telefon ikke bliver smadret hvis I taber den.  

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi en masse erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en ekstra indsats for at skulle konstruere den bedste beskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har igennem en lang udviklingsproces konstrueret SmartGlass, som minder om ordinært beskyttelse på flere parametre. Traditionelt beskyttelse er designet med glas og kan derfor nemt blive smadret ved små stød. Hvis du investerer i SmartGlass er man garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke udelukkende er lavet af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som giver skærmbeskyttelsen stabilitet som derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan klare flere skrammer inden I vil se skader på sin skærmbeskyttelse.  

Designet til den specifikke telefon 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig dække hele skærmen, således I ikke er efterladt med udsatte flader på jeres skærm. Her er SmartGlass lavet til den enkelte mobiltype, så man kan opleve en perfekt form mellem skærmbeskyttelsen og iPhonen. Dette garantere dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot beskytter lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din bedste ven mod mobil skader.  

Hvis I skal investere i den ultimative beskyttelse af skærm er det altafgørende at overveje monteringen, eftersom det skal være behageligt for dig at montere selve SmartGlass på din telefon, da du garateret har set at der ved montering af skærmbeskyttelse muligvis kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis man skaffer SmartGlass undgår I disse episoder, eftersom I får en monterings spartel, som hjælper dig med at fjerne de trælse luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer en med at montere jeres skærmbeskyttelse bedst mulig, så du slipper for at den ikke beskytter hele skærmen eller sidder dårligt på mobiltelefonen og derfor ikke beskytter hele skærmen. Vi mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være behagelig for montøren at montere, hvorfor NORTAGG er meget begejstret for dette værktøj til placering.