Ønsker man Blackpods? 

Hos Blackpods dk finder du et enormt sortiment af trådløst headset, vi er specialister inden for Apple AirPods, og ved derfor hvad der er vigtigt, når man skal handle nye Bluetooth høretelefoner. Noget af det vigtigste man skal tænke over er afspilningstiden, altså hvor lang tid man kan bruge på sin favoritlydbog eller sit favorit nummer. Er du ude at gå en lang tur og vil høre podcast på hele tiden er det altafgørende, at den kan bruges i så lang tid, som en forventer at være ude i skoven for at gå.  

Opladeligt etui 

Flere nyere Bluetooth pods kommer i et etui, som er en lille kasse, som en kan placere sine Bluetooth høretelefoner i. Her assisterer etuiet dig med at holde overblik over dine Bluetooth pods i og derved garanterer, at du ej taber den ene af dine pods. Etuiene i dag ligeledes benyttes som powerbank, så mens du ej anvender til musik, så oplader etuiet ens trådløst headset og man vil kunne opleve en forlænget over all lyttetid, det er hvad vi vil kalde for klogt. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth headset er en kæmpe del af hverdagen, da du ofte anvender disse i din dagligdag. Her tager man trådløst headset frem hvis man skal vente på noget eller sidder i kollektiv trafik. Derfor er det essentielt at du har ladet Apple AirPods op, så man ikke behøver stirre ud i luften og ej kan høre musik.  

Er du en bevægelig type? 

Er du nede for at træne og ofte oplever at der er et kabel i vejen, som forhindrer dig i for at man kan gøre sin øvelse rigtigt, så er Bluetooth pods den bedste løsning til en, da de er foruden ledning og herved garanterer dig at der ikke er noget, der forstyrrer en, så du kan fokusere på det, som er essentielt.  
Det er ej udelukkende i sportens elementer, at Bluetooth headset er dejlige, da de let kan bruges i hjemmet, hvis du gør rent fordi du kan anvende ens tid effektivt eller blot få det bedste ud af en irreterende opgave, som man skal udføre derhjemme og som du bare helst vil slippe for.  

Kan bruges ved arbejdet 

Blackpods kan bruges, når du er på arbejdet og skal fortage opkald, da utallige Blackpods nu er med mikrofon, så du slipper for at skulle holde telefonen oppe ved hovedet. Så kan du ligeledes anvende begge hænder samtidig og kan nemmere klare en opgaver  

Slip for besvær 

Bluetooth headset er uden ledning og dermed slipper du det irretende ledningspinat, som man hurtigt kan få med headsets, som har ledninger, som snildt kan blive krøllet sammen og herved tager dig tid at vikle ud for blot at skulle høre til podcast. Med Apple AirPods slipper man alt det besvær, der kan komme ved høretelefoner som kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne gå i stykker og herved gøre dit headset ubrugeligt. Det kan man nemlig slippe for med Bluetooth headset 

Hos BlackPods dk ser du ens næste trådløst headset.